Heipähei!

Kissat olivat aamulla närkästyneitä, kun emo ei päästänyt heitä pihalle kylmään ja märkään, vaan ryntäili paikasta toiseen että kerkeää ensimmäisenä päivänään työharjoitteluun Halpa-Halliin. Foxi naukui ja oli tulossa taas mukaan, mutta hänet jätettiin tylysti siskonsa kanssa kahdestaan kotiin.
Puoli viiden aikaan iltapäivällä saavuimme takaisin eikä Foxin pää tullutkaan välioven raosta heti kun avasin sen! Toinen oli ottamassa rennosti ja maukui vastaukseksi, ettette tulletkaan klo. 15.00 niinkuin ennen >8( Myös Lulu oli niin ihmeissään väärästä kotiintuloajasta, että pakeni sängyn alle. Ties vaikka sieltä ovesta tulisi kummia ihmisiä.

Lopulta Lulu kellahti sängylle odottelemaan päivittäisiä rapsutuksia, jonka päätteeksi emo otti ja nukahti. Hups

Isäntä kurkki keittiön ovelta, mikä oli hyvin ärsyttävää

mitähän toi puuhaa...?

Viikonloppuna kissat pääsevät katselemaan sisarpuoltaan Keski-Suomeen. Vaikka Kille 15v. ei näistä "vauvoista" niin pidäkään, vaan murisee Foxin tunkeiluyrityksille, on se ikävöinyt kun kuukauden jälkeen lähdimme pois sen luota,

näin lähelle päästiin, kyllä se siitä

Foxi seuraa Killeä kuin hai laivaa, aina kun näkee tämän liikkuvan.

Oon ihmetelly minkä takia kissan märkäruoka on hyvin usein lattialla, kun tullaan koulusta. Tänään näin syyn


Lulu ei saa jotenki varmaan syötyä tuosta kupista,vaan nuolee kastikkeen, vetää ruoan lattialle ja mussuttaa siinä. Foxi kilttinä poikana kävi siivoamassa jälkiä.



Kommentit

Suositut tekstit