Siirry pääsisältöön

Terve vaan kaikille!

ja hyvää palmusunnuntaita itse kullekin.

Olen Elina 22-vuotias artesaaniopiskelija Pohjois-Pohjanmaalta.
Olen pitkään miettinyt blogin kirjoittamista ja nyt sain inspiraation myöskin toteuttaa sen. Päätin että tämän blogin pääaiheena ovat kissamme Foxi ja Lulu ja toivon että heillä myöskin riittää tänne kerrottavaa :)

Tämä päivä alkoi taas kuten moni päivä tässä kuussa, hirveää huutoa ja ovien raapimista: "Päästä ulos, siellä on varmasti tyttöjä!" Meidän pikkupojalla on siis mouru menossa ja mau'unnasta ei vaan tahdo tulla loppua. Ensikuussa ajattelimme käydä eläinlääkärillä helpottamassa asiaa (kaikkien kannalta).

Lulu on yleensä itse rauhallisuus, joka vain sipsuttelee ja istuskelee katsomassa mitä veli puuhaa, mutta kun se saa iltavillin on siitä rauhallisuus kaukana. Tavarat kilisevät lattialle ja kaiken päälle on päästävä.


Tällä hetkellä kumpikin kissa ottaa lunkisti raapimapuussa. Päästin kummankin aiemmin takapihalle valjaissa ja ei mennyt kuin 5min. niin Lulu päätti että nyt on huono päivä olla ulkona ja pyysi sisälle. Foxia taas ei tahdo saada takaisin sisälle kun on niin monta ihanaa hajua ja ruohoakin on jo syötäväksi asti.

Tässä pari kuvaa meidän karvaisista korvista:

 Foxi osallistui Mainioin mirri -kisaan tällä kuvalla

 Lulu nautti kevään ensimmäisistä lämpimistä päivistä takapihalla

Tuossa takapihalla juoksi juuri kolme pääsiäispupua niin nätisti peräkkäin, mutta koska puhelimeni ei taaskaan halunnut aueta, en saanut niistä kuvaa..

Illemmalla otettiin Lulun kanssa rennosti (vaihteeksi) ja neiti pääsi harjattavaksi. Yksi parhaista asioista Lulun mielestä

Mitä?! Etkö sä enää harjaakaan mun massua

Foxi otti vain rennosti

Kommentit