Siirry pääsisältöön

Heipoti hei

Me ollaan vietetty normaaleinta ja tylsintä viikkoa pitkään aikaan, eli missään muualla ei olla käyty kuin työharjottelussa ja koulussa.
Kissat ovat viihtyneet piiiiitkiä aikoja ulkona ja kun sisälle tullaan juosten niin ulos ollaan taas menossa juosten viiden minuutin kuluttua, eikä paikallaan olla muuta kuin nukkuessa.

odotellaan ulospääsyä
Odotan niin sitä aikaa että rahaa tulee ovista ja ikkunoista (ihan ku semmonen aika ois tulossa :D ) että saan järjestelmäkameran ja parempilaatusia kuvia. Silti, Lulu on tosi kuvauksellinen näin kännykän kameralaadullakin <3




Foxin mouru alkaa vähän rassata meitä palvelijoita, kun aamulla n. klo 5 alkaa ensimmäiset ovien raapimiset ja huudot. Onneksi tämän pojan mouru on paljon kesympi kuin Lulun kiima-aika oli... aamuyöllä klo. 2 alkanut oven raapiminen (silloisessa kerrostaloasunnossa) raastoi kyllä hermoja.
Eräänä yönä tämä ovela tyttö sai välioven auki ja kysyin aamuviideltä isännältä että tuliko posti. Vastaus oli että juuu... Kohta totesin että ei sunnuntaina tuu postia. Luluhan se siellä hakkasi postiluukkua.
Nukuin varmaan öisin pari tuntia ja kun eräänäkin iltana rupesin leipomaan ja kananmuna tippui lattialle, rupesin itkemään :D Silloin oli kissalla leikkaus edessä ja Foxia taitaa odottaa sama ensikuussa. Ostimme pojalle täksi aikaa "puksintapossun" ettei tarvitse aivan yksin olla.















Tänään ostin harjoittelupaikastani "Furminaattorin" eli pohjavillakamman. Meinasin tilata kyseisen tuotteen Zooplussalta, mistä yleensä tilaamme kissojen tarvikkeet, mutta hinta oli hieman korkea opiskelijabudjetille. Koetin kyseistä harjaa Luluun, joka oli hieman skeptinen sen suhteen, mutta eiköhän tuo vielä tykästy. Foxia sain harjattua yllättävän paljon, vaikka se ei yleensä anna harjata paljon yhtään. Iso karvatuppo oli kädessä melkein heti. Katsellaan miten käy, loppuuko enin karvanlähtö :)


uus harja!
Ainiin! Meidän vauva täyttää ensitiistaina jo 1v. ajattelin tehdä taas peruskakun, jollei kenelläkään ole (ja mielellään saisi olla) parempia kakkuvinkkejä. Ostan siis gourmeruokapurkin, kippaan sen ylösalaisin ja tökkään siihen herkkutikun pystyyn, Bon Appétit!


Juuri äsken rupesi pihalta kuulumaan rääkymistä ja kauheaa huutoa. Siellä Foxi suojeli siskoa joltakin pahalta naapurin kissalta, joka erehtyi sen reviirille. Foxi on hyvin tietoinen omasta alueestaan ja sen alue kattaa sen mielestä koko rivitalon pihamaan... Ihan höpsö kissa.

Kommentit