Siirry pääsisältöön

Maukasta kevättä

Eilen oli aivan mahtavan lämmin ja aurinkoinen päivä, minkä takia kissojakaan ei pahemmin sisällä näkynyt. Lulu kyllä nukkuu mieluummin sisätiloissa, mutta Foxia ei pari muurahaista turkissa haittaa. Tuollahan tuo nytkin nukkuu takakivetyksellä.


Tämä on Foxin ensimmäinen kevät meillä ja on sillä lystiä pyydystää kevään ensimmäisiä hyönteisiä pitkin pihamaita. Kävimme tänään etupihalla kävelyllä ja joka paikka nuuskittiin ja maisteltiin hyvin tarkasti. Foxi otti yhtäkkiä spurtin, hyppi kahdella jalalla hetken ja sitten lähti, ei onneksi lentäny emo mahalleen. Nähtiin myös musta kissa ylittämässä tietä, joten piti sylkäistä kolme kertaa olan yli.. jos vaikka noista arvoista tulis tänään päävoitto (ainahan sitä saa toivoa).

Oli jo toinen aurinkoinen ja lämmin päivä, vaikka luvattiin hirveää myrskyä.Lulu ei lähde mielellään etuovesta, koska raukka pelkää joutuvansa autoon (Sillä taitaa olla matkapahoinvointia). Jos Lulun etuovesta saa tulemaan niin sitten kyhnötetään oven edessä ja katsellaan ikkunasta sisälle.Koetin tänään furminaattoria oikein kunnolla ja kyllä voi kissasta lähteä karvaa, vaikka luulisi että pitkäkarvaisesta lähtisi enemmän. Lulu alkaa jopa tykätä kyseisestä vempeleestä. Foxi hyppää suosiolla alta pois.


Yleensä kun kissat aloittavat tappelunremakan ei minulla ole kameraa lähellä, mutta nyt se sattui olemaan kädessä ja napsaisin pari kuvaa siitäkin.
Vielä jokunen kuva parin illan takaa, kun Foxi näki herkkupurkin pöydällä :D


Kommentit