Siirry pääsisältöön

Miau~

Me ollaan täällä lekoteltu, laiskoteltu, otettua aurinkoa ja syöty, eikös siinä oo jo aika paljon kissan päivään. Viime viikot on ollu aivan ihanan aurinkoisia (suurilta osin) joten kissat ovat viihtyneet ulkona. Kun sisälle on päästänyt niin heti syönnin jälkeen on pyydetty takaisin.


Olimme toissaviikonlopun Keski-Suomessa ja kissat olivat tyytyväisiä appiukon ja poikaystäväni tekemään juoksutusnaruun, jonka avulla ne pääsevät paljon laajemmalle alueelle, eikä emon tarvii aina viedä ulos.

Foxi ja Kille
Toissaviikolla sain myös Lulun käymään ulkona valjaissa täällä meillä kotona! Yleensä Lulu on niin arka, ettei astu valjaissa ulos, koska luulee joutuvansa autoon. Nyt haisteltiin vähän ilmaa ja mentiin (seinän vieriä, mutta mentiin) reippaasti ulos ja kierrettiin koko talo. Talon toisessa päässä oli kylläkin niin jännää että emon piti kantaa takaisin ovelle.Sattui myös jännä episodi, kun oltiin Foxin kanssa pihalla. Yhtäkkiä Huskyn näköinen koira juoksi meidän vierelle ja ajoi yhden mustan kissan puuhun. Nostin Foxin syliin ja koira tuli lähemmäs koko ajan, sanoin seis mutta koira vaan läheni, jolloin Foxi nosti sylissäni metakan ja sähisi ja sinkoili. Löin itseäni flexillä huuleen ja huulikin turposi. Foxi lähti sisälle ja minä etsin niin kauan, että löysin koiran kodin. Oli vähän villissään oleva koira niin ei antanut oikein ottaa kiinni D:

Lululla oli vähän jännää takapihalla kun aamusta saakka joku työmies sahasi moottorisahalla vanhoja puskia. Ei oikein tienny oisko sisällä vai ulkona ja paras olisi ollu oven välissä.

Ei ole enää kuin kaksi viikkoa niin me muutamme takaisin Keski-Suomeen ja kissat saavat isommat oleskelutilat. Uskoisin kissojen olevan mielissään.

miau

Torstaita vasten yöllä Foxi aloitti semmoset aariat että ei muuten tämä perhe nukkunut. Välillä kissat piti jo lukita kylpyhuoneeseen (ihan niinkuin se olis auttanut) mutta sama "NAISIA! ULOS!" jatkui aamukuuteen, jonka jälkeen saimme nukkua kaksi tuntia, ennenkuin se alkoi uudelleen.

Meidän isompi vauva Lulu täytti 7pvä, 2 vuotta :) Ei ollu kakkua, mutta herkkutikku oli tarjota isolle tytylle.

hyvää herkkutikkua

hyvää harjaa

Tulimme tänään taas Keski-Suomesta. Kissat ovat aina hyvillään päästessään sinne, mutta emo ei ollut ihan niin tyytyväinen huomatessaan Lulun kipittävän vapaana pihalla kaksi kertaa.. Juoksutusnaru oli niin lähellä omenapuuta että Lulu kiipesi melkein sen latvaan, jäi kiinni valjaista ja puikkelehti irti. Toinen käpötteli onnessaan pitkin mantuja eikä varmaan edes tajunnut olevansa irti.

pistätsä tän päälle?
Huomenna kumpikin kissa lähtee aamusta eläinlääkärille ja Lululta tarkastetaan mm. hampaat (sillä on vähän vaikeuksia syödä) ja se madotetaan ja Foxikin tarkastetaan ja siltä leikataan miehuus pois. Kannatti huutaa yksi yö putkeen.

Kommentit