Siirry pääsisältöön

Heippahei :)

Työt ovat alkaneet ja elämä rullaa raiteillaan. Kissat nauttivat kesästä (siitä osasta mikä tästä vaikuttaa kesältä) vaikka joka päivä melkein on satanut. Pikku sade ei näitä kissoja hetkauta.

Kissat ovat sopeutuneet hyvin ja ne ovat olleet kuin kotonaan minne vain muutamme. Toivottavasti enää ikinä ei tarvitse vaan asua kerrostalossa :D


Killekin on jo alkanut mieltämään nämä kaksi vintiötä osaksi perhettä, eikä se enää jaksa aina edes murista vaikka Foxi vähän liian lähelle meneekin. Kille on 15v. talon rouva ja poikaystäväni ensimmäinen kissa. Uutta virtaa on rouvaankin tullut uusien asukkien johdosta, tuolla se nimittäin juoksee pompulan perässä.
Kävin myös kirpputorilla ja löysin kissoille uuden raapimisalustan, mikä oli ihan kiva sillä entinen oli ihan loppunsa lähellä. Siihen on hyvä kaataa kissanminttua päälle. Aiemmin hankin kissoille uuden raapimispuun sillä vanhasta tipahti ylin osa ja se oli aivan liian pieni kahdelle kissalle.

Tilaamani paketti saapui Zooplussalta josta tilaamme kaikki kissantavarat. Kummallekin kissalle tuli uudet valjaat, 1 aktiviteettiruokakuppi, 5kg. rupuja, 3prk märkäruokaa (75% lihaa/kalaa) jonka hinnasta 10% meni Rekku-rescuelle ja pyyhintäliinoja. Kaupan päälle saatiin vielä kilo kissanrupuja ja pari purkkia märkäruokaa. Oli muuten ylihyviä ruokia, eikä ne kauaa kupissa kerenneet edes olla. Kille ei vaan tajua mikä on se sininen härveli joka on syönyt kaikki ruvut, eikä hänelle jätetty mitään. Syökööt toinen tavallisesta kupista.


Eilen oli oikein nätti aurinkoinen päivä ja tänään on täysin sen vastakohta.. Sataa kuin saavista kaataisi eivätkä kissat viitsi edes mennä ulos. Ne ovatkin nukkuneet koko päivän.

Lopuksi yleisiä fiilistelykuvia :3

narulla leikkimistä


Lulu kuuntelee AC/DC:tä

kuinka pyydystää kissa


aamulukemista


Kommentit