Siirry pääsisältöön

Kesäinen mau!

Täällä elellään löhöten ja syöden, ulkonakin juostaan kun unilta kerkeää

Ajattelin soittaa eläinlääkärille josko hän voisi tehdä joitain verikokeita niin nähtäisiin syy sille miksi Foxi oksentelee. Epäilykseni on että koska Foxi on pitkäkarvainen ja siitä lähtee paaaaljon karvaa, niin se syö ne ja oksentelee sen takia. Ollaan annettu sille joka aamu Antifurball -nameja ja se on kyllä auttanut asiaa. Ikävä kyllä en pääse meidän paikkakunnan eläinlääkärin puhelimelle jostain syystä, joten pitää kai lähteä koputtelemaan ovea.

Kissatkin pääsivät ongelle

Kyllä meillä oli täällä iloisia karvatassuja vastassa kun tulin Hämeenlinnasta katsomasta AC/DC:stä. On ihana tulla kottiin kun kaksi kaveria kurnuttaa oven takana ja haluaa rapsutuksia :3

Joku päivä sitten töiden jälkeen oli niin kaunis ilta että istuskelin kissojen kanssa ulkona ja otinvalokuvia. Foxi on hassu ja kiposta ei voi juoda vettä ennenkuin se on tarpeeksi monta kertaa testattu tassulla.

Lulu on tullut nyt joka aamu minun viereeni kurisemaan ja haluamaan silityksiä. on se semmonen vauva.

Tänään nostin Foxin syliini ja se niin suloisesti käpertyi siihen palloksi nukkumaan että voi jestas ;w; Olen monesti miettinyt että jos emme olisi ottanut Foxia, niin se olisi lopetettu. Kamala ajatuksenakin.

Pari vuotta sitten ajattelin että osataankohan me elää kissan kanssa, mutta kyllä nyt en osaisi elää ilman <3


Kommentit