Siirry pääsisältöön

Syksy tuli

ja meni ja kesä tuli takaisin, siispä meillä viihdytään taas enemmän ulkosalla; siis aina silloin kun minä olen paikalla. Kun menen töihin, kissat nukkuvat koko ajan oli poikaystäväni paikalla tai ei ja kun saavun töistä on niillä hirveä kiire ulos. Saman ne tekevät anopille; aina kun hän tulee kylään olivat kissat juuri tulleet ulkoa tai eivät, on niillä kauhea maukuminen ja raapiminen pihalle.

korva tarkkana

Soittelin eläinlääkärille siitä Foxin oksentelusta ja hänen mielestään on ihan luonnollista että pitkäkarvainen kissa oksentelee koska nuolee itseään ja käski syöttää välillä öljyä ja "oksunamuja" elikäs antihairballeja ja muita vastaavia. Tilattiinkin Zooplussalta 12kg. Smilla -kuivaruokaa (eiväthän kissat saa nälkää nähdä) 2kg. Gourmet Perle -märkäruokaa ja Schnurrieseita sekä Malt-Kissejä, niin ole Foxin tarvinnut oksennella. :D


paperirulla kokovertailuna :D
'
Aina iltaisin alkaa sellaiset rallit että huh. Sähinää kuuluu ja tassuja on jokapaikassa, mutta sitten nämä rauhoittuvat loppuyöksi nukkumaan. Myös Kille on omaksunut uudet elämisajat, sillä ennen se päästettiin ulos tai sisälle (jos se oli päästetty ulos kello 10 jälkeen illalla) n.kello 5 aamulla ja me saatamme nukkua jopa puoli 11 aamupäivällä. Kille tassuttelee tai se kannetaan terassilta klo. 11 illalla sisälle ja aamulla kun herään, se haluaa ulos. Kille on myös oppinut syömään aktiviteettikupista!


Foxin kanssa harrastamme naminmetsästystä. Laitan Mustista ja Mirristä saatavia irtonameja pitkin raapimapuuta piiloon ja Foxi etsii oikein innolla :3 mukavan näköistä puuhaa.

Foxi kuuntelee
Elämämme kissojen kanssa on onneksi ollut rauhallista ja tasapainoista, eikä mitään suurempaa ole tullut eteen, kun kummankin mourusta on päästy yli.


herkkua

jaaaaaaaa....

hyppy!
ja saaliina sudenkorento
Toin sisälle anopin kasvattamat tomaatit ja chilin ja kissat ovat päättäneet ruveta syömään ruukuissa olevaa multaa.. onneksi joku keksi rikkalapion


Kommentit