Siirry pääsisältöön

Ahoi!

Talvi tulee vääjäämättä ja lumi.. myös se valkoinen märkä sataa taivaalta, astelee kissantassuin meille sisälle ja sulaa lammikoiksi. Hyrr~

Viimetalvena Foxi oli yhtä lumipalloa aina käydessään ulkona ja me yhteistuumin sen kanssa kiskoimme lunta irti, ei varmaan mikään mukava kokemus.
Lulun tarvitsee vain vähän heilauttaa tassua ja lumi on irti.

talvi 2014


Meidän poikapa on tajunnut että sisällä on kivoja kukkasia joista voi kaivaa mullat lattialle! Aiemmin lattialla oli myös kaksi tomaattia mutta kun tämä repi niistä tomaatit irti ja vieritteli pitkin lattioita mullan kera, niin lähtivät tomaatit. Juuri kun kirjoitin tätä niin Foxi meni kaivamaan yhdestä kasvista multia lattialle. sai kissa lähdöt

tomaatti parka

Kävin paikallisessa Ale-Makasiinissa vähän ale-ostoksilla ja sieltä tarttui mukaan 4pss. Prima Catin silikonikissanhiekkaa, 2pss. Prima Catin ruokaa ja pussi Prima Catin Ocean treats -kuivattuja katkarapuja. Muut kelpasivat tosi hyvin mutta nuo katkaravut menivät tuttujen koirille :D Itselleni sain lahjaksi saman valmistajan puruteetä, makuna mansikka-minttu.

Foxin hyväksymät

Tässä eräänä iltana päätin mennä katselemaan mitä kissat tuusaavat ulkosalla ja katsoin että Lulu on jumissa puun ympäri. Kun otin Lulua irti tajusin että se on kiinni Foxin hihnassa, mutta Foxia taas ei näy missään. Siellähän herra keikkui puussa korkealla ja eikun isäntä kipuamaan se sieltä alas. Kaikki muut säilyivät vahingoittumattomina paitsi isäntä.

näin rauhaisissa tunnelmissa oltiin toissailtana

lasten pesuhetki

ja leikkihetki
hammas <3

Kommentit