Heippa!

Palasimme Foxin kanssa tähän blogin ääreen kirjaimellisesti ja loput kissat miettivät blogia tuolla toisissa pisteissä, Foxi nimittäin tässä pyörii koneen ja minun sylini väliä.
Aika on mennyt hurjan nopeasti töissä ja siivotessa (kissoista lähtee aivan mielettömästi karvaa) ja kirjoittaminen on jäänyt tosi vähälle, mutta jospa nyt taas saisi vähän itseään niskasta.

Ostin ensimmäistä kertaa kissoillemme joulukalenterin Zooplussalta ja sen sisällä näytti olevan Cosma snackseja, meillä ei niitä oltu ikinä maistettu mutta kuten arvelinkin, ei kauaa tarvinnut houkutella maistamaan. Foxi puree melkein sormesta että saa herkun mahdollisimman äkkiä. Cosmat ovat ihanan kevyitä ja 100% kevyesti höyrytettyä lihaa joten suosittelen kyllä :)



Hei täällä on jotain hyvää 

no joko niitä saa ?!

anna tänne!










Tilasin Kärkkäiseltä kissanvessan ja sainkin sellaisen mutta vääränlaisen. Laitoin viestiä että enpä jaksa enää vaihtaa mutta väärä teiltä tuli


Kirpputorilta löysin vinkulelun, jota vinguttamalla saa aina Foxin luokseen ja koiran vetolelun




Kävimme eilen Ylivieskan Mustissa ja Mirrissä ja sieltä lähti taas tavaraa mukaan: kissanminttuinen raapima-alusta jonka sisällä on pallo kuminauhassa ja josta myöskin perheen vanhin innostui kovin




Peuran sydäntä kuivattuna ja kanannahasta tehty puruluu Foxille, ja isäntä halusi kissanminttulelut myöskin. Ostimme myös CouCoun Catnip Dropseja joululahjaksi ja Pure Naturalin adult chicken -kuivamuonaa.




Ostimme myöskin sen kaikista jännimmän asian jouluna eli...





joulukuusen!



Myös Foxi auttoi koristelussa


ja joulutunnelmaa..


kun bingosta tuli kinkku!


ikkunakin on täynnä nenänjälkiä

Tässä on myös n.vuoden ajalta meidän rikkoutuneet fleximme.. ja yhdet valjaat siinä sivussa.


Vähän söpistelykuvia




Lopuksi kuva Lulun lunkista asennosta


Mukavaa joulun odotusta itse kullekin karvakorvalle! <3



Kommentit

Suositut tekstit