Siirry pääsisältöön

Kerronpa teille

Mitä meidän muillekin kissoille kuuluu nykyään :)

Kille sairastui joku kuukausi takaperin ja olin aivan varma että siitä ei enää kissaa tule. Kille rupesi oksentamaan ja yökkimään ilmaa, eikä eläinlääkäri löytänyt mitään vikaa mistään. Syötin sille vähän parafiiniöljyä, mutta ei sekään auttanut. Meni kaksi viikkoa kun Kille lopulta yökkäsi hiiren kokoisen karvapallon ulos ja parani D: Kyllä helpotti.


Foxi on ollut mahtava isoveli ja tulee nykyään jo melko hyvin Killenkin kanssa toimeen. Kun olemme ulkona kävelyllä Foxin kanssa, seuraa Kille mahdollisimman lähellä perässä. Foxi on meidän perheen lullukka ja tulee yöllä kainaloon nukkumaan <<3 Foxi täytti 14.4 2v!

pikku-Foxi ja Kille

Lulu on enemmän omillaan, mutta kun sille tulee hellyspula niin rapsuttaa pitää ja kovaa. Kun Lululla on aamulla hellyyspula ja se kuulee että olemme hereillä, kuuluu käytävältä 'kurrrr' ja typy juoksee paijattavaksi. Lulu täyttää lauantaina 3v!Nala on *koputtaa puuta* lopettanut sohville pissimisen kun laitoin Feliwayhaihduttimen seinään ja vaihdoin pienirakeisempaa hiekkaa. Vaihdoimme myös uudet sohvat, joissa ei pissanhajua ole ja sekin varmasti osaltaan auttaa. Ihana tietää ettei meidän vauva ole aivan toivoton tapaus <3 Myös ahmiminen on loppunut.Tilasin taas Zooplussasta tavaraa! Olen jo pitkään miettinyt juoma-automaatin ostoa ja nyt sen tilasin pääasiassa Lulua ajatellen. Luluhan automaatista ensimmäisenä kiinnostui, mutta repi suodattimia kaksi kappaletta kun tassu mahtui juuri aukosta D: nyt on sekin loppunut.

Ruokana tilasin Schesiriä ja Carnya. Schesir passaa kaikille, mutta aivan kaikki eivät innostuneet Carnysta. Kuivaruokana tilasin 10kg. Sanabelleä ja hyvin tuntuu sekin maistuvan.

Olen aiemmin tilannut virmajuurityynyjä, mutta ne menevät heti rikki, joten nyt tilasin virmajuuripöllöjä ja suosittelen! Yksi nuoli pahvilaatikkoa jossa ne tulivat, toinen muovipussia ja kolmas pöllöä.Mukavaa kevättä teille!Kommentit