Siirry pääsisältöön

Terveiset täältä sateisesta Keski-Suomesta!

Kissat ovat (yllätys yllätys) löhöilleet, koska olen ollut paljon töissä ja menossa, mutta eilen minulla alkoi kesäloma!

Eilinen olikin aivan ihanan lämmin päivä ja me pääsimme kissojen kanssa pihalle nauttimaan säästä. Kyllä me nautittiinkinaaah.. kesä! 

Foxi vaani ostamaani kissapatsasta ja hyökkäsi sen luo, haisteli ja totesi että eihän se oikea ollutkaan.. Myös Lulua kiinnosti kyseinen kapistus

eikö tää ookaan oikee!?

Lulu löysi piiitkän oksan jota piti raahata ja tuoda sisälle


Ensimmäistä kertaa näin, kuinka Foxi ja Kille haistelivat toisiaan antaumuksella! Lopulta kun Foxi oli lähdössä näytti Kille minulle että enhän minä nyt tuon kanssa kavereiksi meinannut ja antoi Foxille tassua.

Nalaa ei vielä ulos voi viedä, mutta kovasti ollaan edistytty, nimittäin tänään saatiin Nalalle ensimmäistä kertaa valjaat päälle!

HAH! Vai vielä valjaat
no voihan kissanviikset...
kyllä se siitä...

Eilen sain nostaa Nalan syliin seisaallani ilman rimpuiluja ja aamuisin Nala juoksee meidän sänkyyn hellittäväksi :) on siitä tullut reipas!
Ahmimistaipumus on tullut takasin ja jos jonkun muun ruoka unohtuu näkösälle niin äkkiä sille syöjä löytyy.. Olen ruvennut antamaan märkäruoan kolmesti päivässä ja päiväsaikaan myös raksut ovat aina näkösällä.


Lulukin täytti vuosia 7.5 ja nyt hän on jo 3v! Kakkua tarjoiltiin kun palvelija jaksoi nousta sängystä.Meiltä on mennyt aivan mielettömästi flexejä rikki näiden kolmen vuoden aikana, kun meillä on kissoja ollut ja olenkin miettinyt että saisiko näistä tehtyä jotain, vai ovatko nämä suoraan kaatopaikkakamaa?


Tässä meidän isot lapset <3


Piti vähäsen säksättää linnuilleLämmintä kesänjatkoa kaikille!

Kommentit