Siirry pääsisältöön

Hei ja hyvää kevättä!

Olemme kissojen kanssa viettäneet työn ja nukkumisen täyteisiä päiviä ja odotelleet kesää tulevaksi. Ikävä kyllä taas sataa lunta...

Lulu on parantunut pissivaivastaan. Syötimme sille vaikka kuinka monet antibiootit, ravasimme eläinlääkärillä tarkastuttamassa ja aina vaan tulehdus jatkui.. viimeisen antibiootin jälkeen pissailu loppui, mutta tulehdus näkyi.
Lopulta menimme Hiskinmäelle jossa ei tällä kertaa puristettukaan pissaa alakautta vaan otettiin piikillä suoraan rakosta. Tämä paljasti sen että bakteerit olivat tulleet virtsaputken alapäästä, eikä tulehdusta enää ollut! Olin onneni kukkuloilla. Lulu siis oireilee stressiperäisesti ja tätä kutsutaan idiopaattiseksi kystiitiksi.
Nala on hyvin hellyydenkipeä ja joka aamu se hyppää viereen ja kipittää mahan päälle kellimään. Jos Lulu tulee viereen ja sanoo 'kurr', kuulee Nala sen varmasti, juoksee toisesta huoneesa ja haluaa aivan Lulun kylkeen kiinni. Lulu ei tästä tykkää aivan niin paljon :D

Meillä käy ikkunan takana eräs kissa, Elmeri; joka ei ole oikeastaan kenenkään omistuksessa, mutta eräs nainen ruokkii ja hoitaa sitä, vaikkei ole sitä taloon sisälle saanutkaan. Elmeri myös pissii ikkunaan..Foxilla on kova työ pitää Elmeri kurissa ja nuhteessa ikkunan ja terassiverkon läpi.

Kille on nyt pari päivää ollut hyvin väsynyt, neiti täyttää kesällä 17v. ja on ollut kyllä elämänsä kunnossa sen karvapalloepisodin jälkeen, mutta silti vähän aina pelottaa. Herkkujaan muikkuja Killelle tarjoiltiin eilen, se kuulee kaukaa jos muikkupussi lasketaan pöydälle, mutta tällä kertaa muikut olivat paketissa eikä Kille kuullut muikkukuljetusta. Piti kantaa toinen herkkupöytään.


Nalasta on tullut vähän.. miten sen nätisti ilmaisisi, tukevahko. Nala pitää ruoasta, herkuista ja myös muiden ruoista, eikä se taida auttaa että tykkään antaa niille niitä herkkuja. Pitää terästäytyä että päästään kaikki kesäkuntoon!

Ajattelin kertoa vähän jotakin mitä on kisuille tullut hankittua:

Tänään hain ensimmäistä kertaa ikinä katkarapuja! Vähän vieroksuen ne otettiin vastaan, mutta ainakin Nala ja Lulu ovat niitä maistelleet :)
Meillä on facebookissa aivan ihana ryhmä nimeltä Pippulipelseet, kissojen oma mesenkeli, josta meidän kissat voittivat paketin. Paketissa tuli korvakorut minulle, suklaarahoja, kaksi pussia Dreamiseja, kaksi lelupussia joissa kussakin oli pörröpallo, kilipallo ja hiiri, sekä neljä hiirtä joissa on ilmeisesti kissanminttua, sillä niin vimmatusti Lulu yritti syödä niitä jo pussin läpi :D

"tiit miten niin ei nameja!?"

viime kuussa kävimme Mustissa ja Mirrissä josta ostin kissanruokaa (ikävä kyllä en nyt muista purkkien merkkejä, mutta paketti taisi olla Applawsia) Maukas kuivattuja broilerin kauloja, joista meidän Foxi ja Nala tykkäävät kovasti, broilerin kivipiiraa pakasteena ja 3in1 anti-hairball, salmon oil & Yucca -nameja.


Paikallisesta K-Supermarketista hankin vinkuvan pörröisen lelun, mutta se ei ole herättänyt kyllä yhtään kiinnostusta. Pitää varmaan viedä se löytöeläintalolle.


Zooplussalta, josta tilaan yleensä kaiken kissoille, tilasin Animonda Carnya, joka on kyllä maistunut meidän herkkupepuille oikein hyvin, Cosmaa, joista voi suosiolla jättää sardiini- ja makrillipurkit avaamatta, Smilla mallastahnaa, joka auttaa karvapallojen ehkäisyssä ja on maistunut kyllä (kuva ylempänä), Schesir Pouchia ja Hop In -kissanvessan, jonka ajattelin auttavan lattialla olevaan kissanhiekkainvaasioon, mutta ikävä kyllä kissat ovat tajunneet hypätä potasta pois ilman että astelevat ritilän päällä :DKaupan päälle tuli oikein kiva höyhenkeppi, josta lähti ensimmäisen minuutin aikana kirkkaat paperisuikaleet jotka houkuttelivat kissoja ja tähän mennessä n. 10 höyhentä on myös lähtenyt irti parin leikityksen aikana. Todella kestävää laatua.

Tein myös perjantaina Zooplussalle tilauksen ja tällä kertaa lähti tulemaan Feline Porta 21: Kana & aloe + tonnikala & naudanliha (viljaton), puhdistusliinoja, jotka ovat niin käteviä! Cosma original tonnikala, makrilli, sardiini, lohi & kana (miksi tilasin tämän missä on sardiinia?!) ja Bozitaa Indoor & sterilised + sensitive hair & skin. Furminator shed control -puhdistusliinoja teki mieli myös kokeilla.
Ensimmäistä kertaa tilasin myös Purizonin kuivamuonaa, sillä meidän kissoilla on hirveä karvanlähtö kaikilla ja toivottavasti vähän rasvaisempi ruoka (verrattuna lightiin) auttaisi tähän. Halusin käyttää Zoopluspisteitäni, sillä niitä on vähän tullut kerrytettyä ja tilasin niillä Catit design Senses Massage Centerin :3 katsotaan mitä kissat tykkää.
Joulun aikaan tilasin tällaisen paketin. Nuo virmajuurityynyt ovat edelleen suuressa suosiossa, kunhan muistaa pistää ne takaisin pusseihin ja johonkin tiiviiseen tilaan, niin haju pysyy "hyvänä" :PKävin paikallisella tatuoijalla helmikuussa otattamassa vähän tatuointeja ja toinen näistä tatuoinneista on tässä


jokaisen meidän murusen tassunjälki sekä sydämessä että jalassa. Alimmaisena Lulu, sitten Nala, Foxi karvatassu ja Kille joka haroitteli varpaitaan. Painettiin Virpin kanssa sormiväreillä kissojen tassut vahakankaan pehmeälle puolelle ja olihan se vähän haastavaa :DOikein mukavaa, karvojentäyteistä kevättä kaikille teille ja teidän karvatassuillenne!
Ps. Foxin omilta sivuilta löytyy nyt myös video :)

Kommentit