Siirry pääsisältöön

Maukaisut sinulle!

Saatiin häkkiin raapimapuu (meidän omenapuu räsähti viimekesänä keskeltä kahtia), mökki saatiin lainaan kaverilta (oma odottaa verkotetulla terassilla) ja tunnelmavalot! Nyt näen kun kissat menevät pimeällä ulos, eikä tarvitse enää taskulampulla huitoa ikkunasta 😁 Tämä häkki on kyllä ollut kissoille yksi parhaista ostoksista.
Sain tuossa myös uuden puhelimen ja otin meidän Nalasta kuvia, ai että se on kaunis kissa <3Myös muista on tullut otettua taas kuvasia
Kävin myös kaverin tatuointiliikkeessä hakemassa itselleni vähän täydennystä kissa-aiheisiin kuviinpieniä fiboja Foxista 😂 ja tyylinä vesiväritatuoinnit.

Foxi on ollut ihan Foxi, nukkunut, leikkinyt ja syönyt lampaantaljaa 😒 sekä käynyt välillä vähän valjastelemassa. Kuten kuvasta näkyy...


Herra myös onnistui takertumaan tarraharjaan ja meni pitkin taloa sitten harja hännässä kiinni. Oli kissa hyvin onnellinen kun saatiin ilonpilaaja irrotettua.


Kissat ovat pysyneet terveenä onneksi, emmekä olekaan käyneet nyt moneen kuukauteen kenenkään kanssa eläinlääkärissä. Nala näytti pieniä merkkejä pissitulehduksen alusta, mutta onneksi vain näytti, eikä mitään pahempaa seurannut.
Killestä huomaa jo että sille on tullut ikää, täyttäähän se jo 18 tänä kesänä. Se nukkuu ja juo paljon ja viihtyy ulkona vähän. Päivät menevät nukkuessa ja herätän välillä toisen aamupalalle, mutta on se rakas.Me hankittiin sellainen Roomba pölynimuri ja aluksi siinä oli kissoille ihmeteltävää 😁 Foxi tuijotteli sängyn päältä että mikä siellä sängyn alla möyrii menemään. Nykyään ne ottavat sen jo aika lunkisti, mutta ei meiltä sellaista videota saa missä kissa matkustaa pölynimurin päällä, niinkuin joillain on.

Katsokaas millaisen ihanuuden anoppi oli minulle hankkinut! Mistä tietää että talossa asuu hullu kissanainen 😏

Tässä teille vähän jouluisia muistoja:
Oikein mukavia hetkiä teille sinne!

T. Kille, Nala, Lulu ja Foxi ❤️

Kommentit

  1. Kivoja kuvia teistä! Kiva että tykkäätte häkistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Me ollaankin aika filmaattisia 😁 oli mukava kun saatiin teistä häkin kautta lukijoita!

      Poista

Lähetä kommentti