Siirry pääsisältöön

Heissan!

Kevät tulee kovaa vauhtia.

Sen huomaa muun muassa siitä, että Kille käy ulkona ja Foxin jellybeansit eivät jäädy, eikä se istu pyllyllään maassa ja nostele takatassuja ilmaan samaan aikaan.


Myös ikkunaa häkkiin voi pitää auki, eikä koko ajan tarvitse kuunnella, kuinka joku haluaa pihalle :D


Ollaan me myös käyty vähän valjastelemassa, vaikka ulkona onkin aika märkää ja emo valittaa että kengistä menee vesi läpi. No pitäisi kumppareita eikä valittaisi! 😯


rennosti ollaan otettu tottakai, kun emolla on ollut lomaviikko.

Saatiin herkkua! Possun sydäntä 7kg, joka on pilkottuna pakkaseen ja sieltä on helppo ottaa joka päivä yksi pussi sulamaan.


Kävin toissapäivänä Jyväskylässä ja mieluisin shoppailupaikka oli (tottakai) Musti&Mirri :D

Ostin Bozitan poroa ja kania, sekä Canaganin kana&kalkkunaa, kana&lohta ja kana&ankkaa (nämä sisältävät rosmariinia, joka tuo ruokaan jännän tuoksun, sekä safloriöljyä ja aloe veraa). Ei välttämättä maistu meidän nirppanokille parhaiten mutta alas menee.  Ollaan nyt syöty melkein koko ajan Encoren purkkiruokia ja ne kyllä maistuvat!
Ostin myös herkuksi 100% peuraa olevia EatRusticin täydennysrehuherkkuja ja ne haisevat _aivan_ AIV:lle @_@ yöks.. sekä ItsyBitsyn lammasnakkeja 4kpl. joita Foxi rouskutteli oikein mielellään.

Tilasin Zooplussalta löytämäni "täydellisen" kissanruoan: viljaton, 96% lihaa ja vielä täysravinto! Kaikinpuolin parhain kissanruoka mitä olen löytänyt, mutta... mureke. Meidän kissat eivät ikävä kyllä syö mousseruokia  :(
Tässä linkki kyseiseen ruokaan, jos kissasi tykkää mousseista:
http://www.zooplus.fi/shop/kissat/markaruoka/alpha_spirit/667614

kauhian kaunis Lulu <3


puuhkahäntäNykyään Killen ja muiden kissojen välit ovat jo niin hyvät että samassa sängyssä voidaan nukkua ja jopa melko lähekkäin 😯 Myös muu läheinen kontakti on OK jollei näköyhteyttä ole 😁Eläinlääkäriltä ollaan vieläkin vältytty, eikä enää tarvitse syöttää edes Cystaidia Lululle eikä Nalalle, joten aika hyvin ovat asiat tällä hetkellä. Kissoilla on 4 pottaa ja olemme yrittäneet pitää ruoka-aikoja, jotta elämä olisi mahdollisimman helppoa :)


Loppuun vielä kaunis keväinen kuva.Pirteää kevättä kaikille! T. Nala, Lulu, Kille ja Foxi + emo

Kommentit