Moikka!

Nyt ollaan jännän äärellä...


Nimittäin meidän isäntä sai töitä Jyväskylästä ja sinnehän se tuli muutto kerrostaloasuntoon :o Emo on nyt lomalla joten meidät kolme pakattiin autoon ja hurautettiin tänne kaikki sunnuntaina. Me kuulemma muutetaan tänne lokakuussa. Tää on näin alkuun aika pelottavaa, mutta miu olen vähän jo tottunut. Meidän kämppä on näiden +30 helteiden aikaan ollut kuin sauna, joten emo on pistänyt miun päälle kostutetun pyyhkeen ja olen saanut maata sängyllä tuulettimen edessä. Ah mikä ihana viileys.
T. Foxi


Miu olen stressipissakissa, eli miulla on idiopaattinen kystiitti niinkuin tuolla siskollakin on, mutta se ei ole nyt onneksi reagoinut niinkuin minä. Aloitin maanantaina pissimään verta ja pissailen pehmeisiin paikkoihin. Sain taas Metacam-kuurin ja Cystaidia me ollaankin syöty jo jonkin aikaa. Feliway-haihduttimenkin emo tökkäsi heti seinään kun tultiin.
T. Nala villikissa

Kille jäi mummun hoitoon ja muuttaa heidän luokseen. Kieltämättä on Killeä ikävä :(


Saa nähdä kuinka sitä itsekään tottuu tähän kaupunkilaiselämään. Kissat eivät ole ulos vielä halunneetkaan, mutta kävivät jo tänään tutustumassa parvekkeeseen kun illemmalla vähän viileni. Eilen kun kasasin raapimapuuta oli parvekkeella varmaan n. +50 astetta.











Lulu ja virmajuurityyny




Mukavaa kesää kaikille karvatassuille!


t. Nala, Foxi, Lulu ja emo





Kommentit

Suositut tekstit