Talviset maukaisut

Nyt voisi jo todeta olevan lunta.. aika paljon lunta.

Me muutettiinkin tänne Jyväskylähuudeille vasta nyt tammikuun alussa ja meitä muuttikin yksi enemmän kuin piti, nimittäin Killekin tuli mukana :)
Autossakaan ei huudettu kuin ensimmäiset 100km..



Kissat ovat ottaneet muuton hyvin ja ovat jo kuin kotonaan, kun ei onneksi ole sitä 30 helleastetta ja omat tavaratkin löytyvät jo täältä. Pistettiin Felisept seinään heti tullessa ja yksi hutipissi löytyi rikkakihvelistä alkupäivinä. Joku kyllä on pariin otteeseen pissannut lattiakaivoon, mutta sekin on onneksi jäänyt jo pois.
kas hei




mikä se täällä haisee?

















Sen sijaan joku kissoista päätti estää Killen pääsyn vessaan ja yön pimeinä tunteina meidän karvamatto koki kovan kohtalon. Tarkka vainuni havaitsi aamulla jossain jotain ylimääräistä ja sieltähän sitä sitten putsattiin (Lidlin huonekalusuihkeella ja Amwayn SA8:lla). Lopulta sain sen jotenkin siivottuakin..



miten niin minä?!


Foxi tykkää viettää aikaansa parvekkeella ja Nalle minun sylissäni iltaisin pötkötellen. Kerran Foxi halusi ovesta. Laitoin sille valjaat, avasin oven; Foxi nuuhkaisi kerran rappukäytävään ja tuli äkkiä sisälle takaisin 😂




Meidän ihana pihahäkki jäi vielä aiempaan asuinpaikkaan, mutta jos tästä joskus muuttaa rivi- tai omakotitaloon niin sen saa sitten tuoda mukana.




Foxin mielestä on aivan ihanaa puuhaa kaapia ovia ja lattioita aamuyöllä, sekä maukua muita leikkimään ja juosta rallia. kissat..
Foxi pisti myös äsken omat facebook-sivut pystyyn josta näkee meidän puuhia vähän useammin päivitettynä!
Kevättä odotellessa!

~Lulu, Nala, Kille ja Foxi~

Kommentit

  1. Muutto on aina jånnää. Mikäs teidän face-sivu on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meidän Face-sivu on Foxi 😸 tervetuloa seuraamaan!

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi 😽

Suositut tekstit