Kesänaukaisut!


Niin siinä kävi että me ollaan nyt citykissoja, eikä me voitu tuoda meidän ulkoiluhäkkiä tänne kerrostaloon, niin me laitettiin se eteenpäin kissoille jotka sitä tarvitsi 🤗
Kiitos Pepsi & Max häkistä, siinä oli mukava temmeltää <3

Killellä todettiin munuaisten vajaatoiminta, kun se rupesi yöt maukumaan hirveän kovaan ääneen ja kuulokin on jo mennyt, mutta me elellään päivä kerrallaan.













Munuaisten vajaatoimintaa me hoidetaan vain ruokavaliolla ja kontrollissa krea-arvo oli vähän laskenut. Kille tosin totesi että häneltä ei pissiä niin vaan varasteta, eikä antanut kääntää itseään selälleen.

minun pissit, anna omaas niille..

Tänään me saadaan tähän kiukaattomaan saunaan ilmastointilaite! Saattaa helpottaa myös noiden karvattomien otuksien elämää, vaikka tottakai se meidän takia hankitaankin.
Eikä miulla liian kuuma oo. Tulin makkaamaan tähän emon päälle, ettei se palellu.
t. Foxi

sulla oli kylmä?
tassujädee


Tuolien jalkoihin pistin johtojen selvittämiseen tarkoitettuja tarranauhoja, ettei Foxi pureskele itseltään hampaita pois 😁 Hätä keinot keksii.

Ollaan saatu viilennysalusta, jonka päällä on ihan kiva koisia, ja kuivattuja kaninkäpäliä, joita on mukava viskellä hirveessä kaaressa. Tähän loppuun kivoja kuvia tältä kesältä!





rennosti vaan..







Hyvää kesän jatkoa teille!
                    ❤️

Kommentit

  1. Ootte te söpöjä ja rentoja! Nyt kuumalla on kyllä tärkeää viilentää itseään. Hyvä että häkille löytyi uusi käyttäjä!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi 😽

Suositut tekstit