Pitkästä aikaa!

Tämä kevät toikin odottamattomia käänteitä, mikä tarkoittaa sitä, että emo ja isäntä ovat paljon enemmän kotosalla, kuin yleensä. Onhan se ihan kivaa, mutta kyllä noiden naamat välillä jo alkavat ärsyttää.





hei nää on kaikki mun..


oikeesti?










Killen kunto on heitellyt, mutta nyt ollaan menty aika tasaisesti, sillä saatiin kortisoni ja nivelrikkoon Gabapentiiniä.
Killellä todettiin keuhkojen edessä jokin massa, josta eläinlääkäri ei osannut sanoa, mikä se on, mutta se aiheutti yskää, joten kortisonilla yritettiin pienentää tätä muodostumaa.
Killehän on nuoruudessaan ollut ulkoileva kissa ja ensimmäisellä röntgenkerralla huomattiinkin, että siellähän on lonkassa ollut jo varmaan yli kymmenen vuotta hauli. Onneksi se on pinnassa, eikä ole aiheuttanut mitään.
Ruoka maistuu kyllä tälle rouvalle oikeinkin hyvin!

oliko sitä ruokaa tulossa?





Nalan ja Lulun idiopaattinen kystiitti on pysynyt onneksi hallinnassa.
Kumpikin kissoista paukkaa aamulla hirveällä kyydillä sänkyyn paijattavaksi. Aina kun Lulu päästää jossain äänen, on Nalakin siellä. Jos Lulu tulee syliin, tulee Nala makaamaan Lulun päälle.
On se ihanaa kun on pikkusisko 😽

Foxi täytti 14.pvä jo kuusi vuotta! Nalalla oli helmikuussa epäviralliset 5-vuotis synttärit, koska sen syntymäpäivää ei tiedetä, Lulu täyttää ensi kuussa 7 vuotta ja Killen 20-vuotispäivät ovat kesäkuussa.



niin pieni <3


Foxi on alkanut ehkä vähän katselemaan, josko se pääsisi talon kuninkaaksi, mutta ei Kille niin vain hevillä luovuta valtikkaansa.

sulassa sovussa
kaikki koolla

oisko sulla meille jotain?


Hengailtiin eilen Foxin kanssa parvekkeella. Tuo lasitettu parveke on kyllä ihan parasta kissoille, jos asuu kerrostalossa. Kesällä se on toki aika kuuma, mutta näin kylmemmillä keleillä, siellä on juuri sopivan lämmin auringon paistaessa.


Tilasin kissoille viime vuoden heinäkuun jälkeen ekaa kertaa Zooplussalta ruokaa ja pari virmajuuri/kissanminttulelua. Pitää kirjoitella mitä kissat niistä tykkäävät, kunhan ne saapuvat.

Voitte myös seurata meidän meininkiä Facebookista, ryhmästä nimeltä Foxi 🐈



Loppuun vähän söpöä nenua ja tassua




Kommentit

  1. Kiva kuulla teistä pitkästä aikaa! Kivoja kevättouhuja teille! - Pepsi ja Max

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi 😽

Suositut tekstit