Vihdoinkin vuosi 2021

Täällä sitä ollaan möllötetty sisällä aika paljon, kun ulkona on niin paljon lunta, että koko kissa uppoaa sinne 🙀

Ei sitä kyllä minnekään viitsi mennäkään koronan takia + meidän kylällä ei ole kuin kaksi kauppaa, niin ei tarvitse myöskään shoppailla 😸 Onneksi meidän kissanruokaa Mjauta sentään löytyy. Kissanhiekka pitää hakea isolta kirkolta Puuilosta kuitenkin.








Välillä ollaan toki vähän käyty ulkoilemassa, kun tassut ei palellu ja välillä on käännytty ovelta takaisin 😸 Lulun kanssa ulkoilu on vähän haastavampaa, kun kilometrin säteellä ei saa olla minkäänlaista liikettä tai sisälle juostaan salamaakin nopeammin.





Kaikille kissoille pitäisi lähteä hakemaan rokotukset ja Killelle tehdä munuaiskontrolli. Kille on pysynyt suht samassa kunnossa kuin ennenkin, mutta yölliset huutamiset on onneksi jääneet pois. 





Lulu alkoi yskiä samalla lailla kuin Kille, ehkä noin kuukausi sitten ja käytiin lääkäritädiltä kyselemässä, että missä vika. Pohdittiin, että jos jatkuu niin aloitetaan astmaan kortisoni, mutta päätettiin laittaa ensin keuhkomatolääke. Sen jälkeen yskänkohtauksia ei ole tullut kuin ehkä kerran.




On ihanaa, kun on oma asunto, ja saa rallitella pitkin käytävää ja huoneita, eikä tarvitse välittää kuuluuko se alakertaan. Asutaan rivitalossa, josta ei kuulu kyllä naapurista mitään, vaikka siinä pieniä lapsia asustaakin.




Pysytään terveinä!

t. Foxi, Lulu, Nala, Kille ja emo

Kommentit

Suositut tekstit