Aurinkoista talvipäivää!

Vihdoinkin se aurinko pilkistää ja tuo kamala lumivuori lähtee pienemään ehkä meidänkin takapihalta. Kun kesä saapuu, aletaan suunnittelemaan kissoille häkkiä. Nyt ainakin tietää mihin kohtaan sitä EI laiteta, sillä eilen tuli semmosella ryminällä lumet katolta.


aurinko <3


Käytiin Foxin kanssa äsken pihalla ja ai kauhistus, kun meidän viereen peruutti roska-auto! Se piti hirveetä ääntä ja Foxi rimpuili sylissä kuin mikäkin. Lopulta mahuttiin menemään tietä pitkin kotia ja aika hyvät vauhit kissa saikin minun jalasta. Auts. 

Nyt mökötetään saunan lauteitten alla.


Meidän keittiön pöydällä on nykyään kasveja, kun siinä on ainut paikka mihin aurinko paistaa kivasti. ihme ettei kissat oo virkkanu niistä mittään tässä asunnossa, eikä myöskään isosta lattialla olevasta palmuvehkasta.

Onnistuin rikkomaan yhden itsetehdyn kissanvessan joten piti hankkia uusi, olin miettinyt tätä LitterLockerin hiekkalaatikkoa jo aiemmin ja nyt kun satuttiin kävelemään Mustiin ja Mirriin niin ostin pois. On kyllä toiminut ihan kätevästi, (vaikka Kille tuppasi pissimään ohi) kun käänsin korkeamman puolen eteenpäin. 


Tämä tässä edessä on se uusi LitterLocker

ja tässä syy miksi ostettiin vähän korkeampireunainen potta


Tässä harvinainen kuva, sillä en oo tainnu nähä näitä kaikkia kovin usein samaan aikaan tuolla



Meillä kissat joutuu tekemään roskien lajittelunkin, kun ihmiset ei välttämättä osaa. Ei ainakaan jauhelihaa lajitella kissojen suukkuun..


"Ei mene Kille tästä.." Kyllä muuten menee..


Hyvää kevään jatkoa!

t. Kisut ja emo







Kommentit

Suositut tekstit